Predstavljen luksuzni Ford S-MAX Vignale

Ford je službeno predstavio novi S-MAX Vignale koncept na aktualnom milanskom tjednu mode. Radi se o atraktivnom vozilu opremljenom heksagonalnom prednjom rešetkom i obojanom ekskluzivnom bojom nazvanom 'Milano Giorgio'. Svojim će stylingom zasigurno uljepšati MPV segment, a luksuznom vizualnom dojmu pridonose i 21-inčne Vignale alu-felge, kao i niz aluminijskih umetaka.

###

Vrhunski uređena kabina opremljena je središnjom konzolom i kontrolnom pločom presvučenim kožom te sjedalima presvučenim 'soft-touch' kožom prošivenom heksagonalnim prošivima. Sjedala su ujedno i tanja u odnosu na prošli model pa se kabina čini prostranijom, a putnicima u stražnjem dijelu na raspolaganju su priključci za tablete i slične naprave.

Serijska izvedba S-MAX Vignale koncepta pojavit će se nakon vrhunskog Mondea Vignale predviđenog za 2015. godinu. Ford tvrdi kako je osmislio Vignale paket jer čak polovica njegovih klijenata odabire vrhunske verzije modela, a sudeći po istraživanjima, 10-15 posto tih klijenata želi još i veći standard.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.