Velika dražba 178 vozila, prodaju se auti Pošte, HAC-a, Šuma… Evo cijena i detalja

Foto: Cepelin

U subotu, 12. listopada u 9 sati, na skladištu vozila Cepelin (Velikopoljska 15a, Zagreb) održat će se javna dražba rashodovanih vozila. U ponudi je 178 vozila, u vlasništvu Hrvatske pošte, HAC-a, Grada Zagreba, Hrvatskih šuma, Ministarstva kulture i medija itd.

Pregled vozila i uplate jamčevine održat će se 11. listopada 2024. od 9:00 do 13:00 na lokaciji Velikopoljska 15a, 10 010 Zagreb. Vozila od licitacijskog broja 70 - 142 mogu se pregledati 9. i 10.10.2024. na lokacijama Hrvatskih šuma od 9 do 14 sati. Lokacije i popis vozila s fotografijama nalaze se OVDJE.

Pravila

Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 % početne cijene za svako vozilo, odnosno minimalno 100.00 €. Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina.

Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a isto vozilo ne bude licitirano, smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine.

Minimalni iznos

Tijekom javne dražbe početne cijene se mogu podizati za minimalni iznos od 50 €. Ako izlicitirana cijena dostigne više od dvostruke vrijednosti početne cijene, osoba koja je izlicitirala na licu mjesta plaća 10% (od izlicitirane cijene) dodatne jamčevine.

Osoba koja izlicitira određeno vozilo dužna je u roku tri radna dana (a najkasnije do 16.10.2024.) uplatiti izlicitirani iznos, u suprotnom se smatra da je odustala od kupnje te gubi pravo na povrat jamčevine.

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima, a prodaja vozila se provodi po načelu "viđeno - kupljeno", što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.

Svi detalji i sva vozila i cijene mogu se pronaći OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.