VIDEO James May testirao je Cybertruck

Screenshot: YouTube

Prošlo je gotovo godinu dana otkako je Cybertruck stigao na tržište. Nakon brojnih testova svoj pogled na automobil dao je i James May.

Kako bi testirao Cybertruck, May je morao otići do Kalifornije. I odmah ga je iznenadila veličina vozila, a potom i nekonvencionalan dizajn. Originalni dizajn nemoguće je osporiti i pitanje je hoće li prevagnuti na stranu na koju su išli DMC DeLorean i, primjerice, Lamborghini Countach, ili će ostati predmet sprdnje kao i "čudna", ali u praksi odlična Fiatova Multipla. 

Kad je riječ o dizajnu, May je najviše opčinjen činjenicom da je Tesla koristio gotovo potpuno ravne plohe, što u prijevodu znači da će se svaka nesavršenost vidjeti na spojevima. Zbog samog proizvodnog procesa svi paneli su ipak malo konveksni, što potvrđuje i test Jamesa Maya.

Nakon malo vožnje i testa ogromnog prtljažnika May je rezimirao da mu se Cybertruck svidio, ali ga nikad ne bi htio imati. Jednostavno, on nije ljubitelj kamioneta i velikih modela. Kad bi ovaj dizajn bio primijenjen na modelu koji bi bio i manji od Modela Y, to bi mu već bilo zanimljivo. Focus s dizajnom Cybertrucka - možda bi ta formula bila i tržišno dobitna. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.