Fitness blogerica uklonila implantante iz grudi pa se ispričala

Foto: Instagram

FITNESS blogerica Maria Kang stekla je slavu savjetujući žene kako uspješno uskladiti posao, obitelj i fitness. Iako joj se mnogi dive i smatraju je uzorom, neki je godinama napadaju zbog nametanja nerealnih standarda. Sada se i sama zbog toga ispričala i izvadila implantante iz grudi.

"Žao mi je. Ne volim žaliti, ali imam nekoliko pogrešaka koje sam napravila u životu. Kad sad pogledam svoje grudi, žalim za svakim danom kad sam mislila da nisu dovoljno dobre. Upala sam u zamku nesigurnosti. Implantante sam ugradila bez puno razmišljanja. Dio mene umro je toga dana", napisala je Kang. 

Kako kaže, do te odluke doveli su je poremećaj prehrane i problemi sa samopouzdanjem. Kad je iskusila probleme, odlučila se riješiti implantanata.

"Žao mi je jer sam pokušala normalizirati neprirodne standarde i što nisam bila dovoljno snažna sve ove godine. Nadam se da će vas moja ranjivost ohrabriti da zavolite svoje tijelo. Predivni ste", poručila je.

Njena poruka naišla je na odobravanje korisnika Instagrama. Neki su podijelili svoja iskustva s implantantima, drugi otkrili da razmišljaju o njima.

"Maria, ovo je tvoja najiskrenija objava i to doista cijenim", poručila joj je jedna pratiteljica.

"Čak i ako samo jednu ženu spriječiš da ih ugradi, vrijedilo je", dodala je druga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.