Trenerica pokazala kako je povećala stražnjicu u samo 14 dana

Screenshot: TikTok

TRENERICA Crystal Gilmore, na TikToku poznata kao @theofficialcrysfit, redovito dijeli što jede i kako trenira. Ovog mjeseca je postala viralna nakon što je pokazala kako je transformirala svoju stražnjicu u 14 dana. 

Kako bi izgradila mišiće, fokusirala se na unos proteina. Dan je započela obilnim doručkom, koji se sastoji od omleta s povrćem, slanine, tostiranog kruha s avokadom i grožđa.

@theofficialcrysfit

Highly requested - What I eat on a daily to grow my glutes AND stay lean! Cook as much as you can babes🫶🏾 Its been a month now and my results are still going strong🔑 now its your turn!

♬ original sound - Crystal Gilmore

Potom bi popila proteinski napitak od zelenog povrća, a nakon treninga je posezala za pločicom od granole. Za ručak je konzumirala salatu od povrća, riže i nemasnih proteina, dok je za večeru jela tjesteninu s piletinom i brokulom te parmezanom.

Osim što je promijenila prehranu, Gilmore je svojoj fitness rutini dodala i tri nove vježbe. Možete ih pogledati u nastavku.

@theofficialcrysfit

Adding these exercises into my glute focused leg days have been a game changer so I wanted to share then with you 💗👏🏾 but if you skip meals just throw the whole workout away… Ask me questions down below⬇️

♬ original sound - Crystal Gilmore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.