Osobe rođene u ovom znaku najteže sklapaju prijateljstva. Ne vjeruju lako ljudima

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

PRIJATELJSTVA su za većinu ljudi prirodna stvar, no za neke znakove zodijaka ona dolaze teže nego što bi itko mogao očekivati. Ako ste ikad pokušali probiti zidove nečije nepovjerljive duše, postoji velika šansa da ste se susreli sa Škorpionima koji jednostavno ne vjeruju lako ljudima. 

Da biste stekli njegovo povjerenje, trebat će vam puno strpljenja jer Škorpion analizira svaki vaš potez, svaki komentar, svaku sitnicu. On traži znakove lojalnosti i autentičnosti, ali čak i kada ih prepozna, neće odmah skinuti svoj emocionalni oklop.

Za Škorpiona prijateljstvo je ozbiljna stvar. Oni se ne zadovoljavaju površnim vezama i neće uletjeti u prijateljstvo samo zato što je netko simpatičan. Prije nego što odluče ući u prijateljski odnos, moraju biti sigurni da ih ta osoba neće iznevjeriti. Zato se često čini da ne vole mnogo ljudi, ali istina je da samo biraju vrlo pažljivo. 

Zašto im je toliko teško vjerovati drugima?

U njihovu svijetu bolje je biti oprezan nego riskirati i kasnije se kajati. Ponekad će djelovati kao da se povlače u svoj svijet, ali to je samo njihov način da procijene tko je vrijedan njihova povjerenja.

Dakle, ako u svom životu imate Škorpiona i pitate se zašto vam je tako teško zbližiti se s njim, ne brinite, niste vi problem. To je jednostavno način na koji Škorpion funkcionira. Ali, zapamtite, kad jednom probijete njihove obrambene zidove, dobivate jednog od najodanijih i najdubljih prijatelja kojeg možete zamisliti. Samo budite strpljivi – jer Škorpionovo povjerenje je poput dijamanta, teško ga je naći, ali kad ga jednom imate, neprocjenjivo je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.