Mobilna izložba Za životinje stiže i u Zagreb

Foto: Prijatelji životinja

Na Međunarodni dan zaštite životinja, u Zagreb dolazi mobilna izložba "Za životinje" koja putuje kroz veće europske gradove i prikazuje svakodnevicu životinja na industrijskim farmama. Kamion, posebno vizualno i funkcionalno prilagođen, čini atraktivnu mobilnu izložbu, a njegova unutrašnjost, opremljena multimedijalnim sadržajem, vjerno prikazuje život životinja na farmama.

Posjetitelje će 4. i 5. listopada 2024., od 9 do 19 sati, na križanju ulice Tome Bakača i ulice Augusta Cesarca, na izložbi dočekati članovi švedske organizacije Projekt 1882 te volonteri udruge Prijatelji životinja. Razgledavanje izložbe je besplatno.

Jedan od ciljeva događaja jest omogućiti građanima da iz prve ruke svjedoče kako se tretiraju životinje u uzgoju za hranu. Osim toga, u sklopu izložbe prikupljaju se potpisi za peticiju da Europska komisija stavi dobrobit životinja na dnevni red.

Interaktivni kamion već je posjetio Helsinki, Varšavu, Berlin, Prag, Bratislavu, Ljubljanu, Budimpeštu i mnoge druge gradove. Nakon Zagreba, mobilna izložba nastavlja dalje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.