Prijateljstvo ne poznaje granice: Ovaj retriver i dupin su dokaz

Screenshot: TikTok

Psi uvijek iznenađuju svojom sposobnošću da steknu prijatelje gdje god se nađu. Bilo da je to u parku, na šetnji ili čak u zoološkom vrtu, oni su pravi društveni leptiri. To je definitivno bio slučaj sa zlatnim retriverom po imenu Pancake koji se nedavno sprijateljio s dupinom tijekom posjeta akvariju.

Na prvi pogled, dupini i psi čine se kao dvije potpuno različite vrste. Dupini su morski sisavci, a psi kopnene životinje, no to nije spriječilo ovaj neobični par da odmah osjeti povezanost.

U videu koji je podijelio njegov vlasnik, Pancake strpljivo sjedi ispred bazena, potpuno miran i zainteresiran za sve što se događa. Tada dupin dopliva ravno do Pancakea i, fasciniran njime, zastaje kako bi ga bolje pogledao. Scena je toliko nježna da se čini kao da su njih dvoje prijatelji već dugo vremena. Dupin očigledno uživa u Pancakeovoj prisutnosti, a retriver djeluje kao da uživa u pažnji svog novog prijatelja iz mora.

Ovaj nevjerojatni susret između psa i delfina podsjeća na to koliko su životinje sposobne stvoriti veze bez obzira na razlike među vrstama te kako im ponekad, kao i ljudima, jednostavno treba prijatelj.

@it_is_a_pancake_life Dolphins love Golden Retrievers #dogsoftiktok #dolphin #goldenretriever #cute #love ♬ you look like you love me - Ella Langley & Riley Green
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.