18-godišnjak želi oženiti 21 godinu stariju mamu najboljeg prijatelja

Foto: Facebook

18-GODIŠNJI mladić iz američkog Kentuckyja želi oženiti mamu svog najboljeg prijatelja bez obzira na to što je od njega starija 21 godinu. 

S njenim sinom Jaiceom Brownom mlađahni Chase prijatelj je sedam godina, a kad je shvatio da mu se sviđa njegova majka Jaimee, poljubili su se i otad su, piše LADbible, nerazdvojni. 

"Nisam imala pojma o Chaseovim i svojim osjećajima dok me nije poljubio. Bila sam u šoku, ali otad smo nerazdvojni", ispričala je ona. 

Prije nego što se upustila u vezu s Chaseom, provjerila je hoće li se njeno troje djece složiti s tim. 

"Prvo sam njih pitala jer su mi oni na prvom mjestu, ali nitko nije imao problema s tim. Kad smo to rekli Jaiceu, on se složio, a njih dvojica su i dalje najbolji prijatelji. Ne možeš staviti dobnu granicu na ljubav. Sad čekamo da se završi moj razvod, ali već smo isplanirali vjenčanje i napisali vlastite zavjete", kaže Jaimee. 

Chase je otkrio da ju je prvi put poljubio samo tjedan dana nakon što je napunio 18 godina, a već dva mjeseca kasnije ju je zaprosio. 

"Sviđa mi se njena osobnost, odmah sam znao da je želim oženiti. Toliko toga mi se sviđa na njoj: njen smisao za humor, to što mi ne dopušta da ljenčarim i još puno drugih stvari", rekao je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.