Armenski navijači izvjesili poruku za Gvardiola. Pogriješili su mu i ime i prezime

Foto: Hrach Khachatryan/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija igrala je protiv Armenije u nastavku kvalifikacijskog ciklusa za plasman na Europsko prvenstvo. Gol za pobjedu zabio je Andrej Kramarić, a među igračima na terenu bio je i Joško Gvardiol. 

Sve su krivo napisali

Joško, koji je nedavno prešao u Manchester City, privukao je pažnju armenskih navijača. Srdačno su ga dočekali s transparentom na kojemu su sve krivo napisali.

Umjesto Joško Gvardiol na transparentu piše Joshco Guardiol. Za prezime se još i da razumjeti da je pogrešno napisano, ali za ime baš i ne... Dakle, na transparentu piše: "Joshco Guardiol, give me strenght, give me chance, give me your shirt." 

U Manchesteru mu poslužili hrvatska jela

U Manchester Cityju Joško ima i kolegu iz reprezentacije, Matea Kovačića. Nedavno su zajedno posjetili poljski restoran u Manchesteru, gdje su im spremili hrvatska jela. Video je objavio nogometni klub Manchester City na svojim društvenim mrežama.

Joško i Mateo u videu su komentirali da idu zajedno u restorane u Manchesteru otkako su postali suigrači, ali i da vole različite kuhinje. Kovačić je kazao da voli azijsku i talijansku kuhinju, no obojica su se složila da je i hrana u kantini Manchester Cityja dobra.

Kuharica im je poslužila zagorske štrukle i ćevape. "Ovo je baš hrvatska hrana", rekao je pokazujući na štrukle, a za ćevape je rekao da je to više bosansko jelo. "Ali ima tog svugdje kod nas", rekao je Joško. Dobili su i maneštru, autohtono istarsko jelo koje se sprema od raznog povrća, te selekciju hrvatskog sira.

"U Hrvatskoj je uvijek ovako, uvijek je puno hrane", kazao je Kovačić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.