Baby Lasagna u kabanici uvjeravao fanove da kiša neće pokvariti koncert na Šalati

Foto: Instagram

Počeo je prvi od tri koncerta Baby Lasagne na zagrebačkoj Šalati. Fanovima se hrvatski eurovizijski predstavnik još jednom obratio preko Instagrama uvjerivši ih da mu kiša neće pokvariti planove.

"Ekipa, samo sam htio još jednom potvrditi - uzmite kabanice, koncert se događa, bit će sigurno nezaboravno", nasmijao se u videu koji je i sam snimio u kabanici. "Vidimo se večeras na Šalati", dodao je. Koncert je počeo u 20 sati, no prije Lasagne će nastupati predgrupe. Očekuje se 6000 posjetitelja do kraja večeri.

Inače, posjetiteljima će večeras na ulazu dijeliti kabanice.

"Bit će najveći show dosad, van Eurovizije"

Podsjećamo, večeras je prvi koncert Baby Lasagne na Šalati. Nakon njega slijede još dva - sutra i prekosutra. Svi koncerti na Šalati rasprodani su u pola dana od objave, a prvi u samo četiri i pol minute. Na njima će kao gosti nastupiti Teya Dora, Alen Vitasović, Freaktion, BluVinil i mnogi drugi.

"Osjećam se uzbuđeno. Ovo će nam biti dosad najveća produkcija na stageu. Imamo masu ekrana, pirotehnike... Bit će sigurno najveći show dosad van Eurovizije", rekao je Marko na današnjoj presici i dodao da tremu zasad nema, ali vjeruje da će je dobiti netom prije koncerta.

 

"Nigdje ovako nismo imali puno produkcije i mislim da se ovo na Šalati ne viđa tako često", rekao je. Smatra da fanove očekuje dobra zabava kakvo god vrijeme bilo. "Vjetar jedino može predstavljati problem. Ne bojim se previše vremena, vidjet ćemo", rekao je i savjetovao posjetiteljima da ponesu i svoje kabanice jer se s kišobranima ne može na stadion. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.