Baby Lasagna uoči koncerata na Šalati: Živim svoj san, mali Marko bi bio ponosan

Foto: Hana Kajari/Index

Večeras je prvi koncert Baby Lasagne na Šalati. Nakon njega slijede još dva - sutra i prekosutra. Sva tri koncerta na Šalati rasprodana su u pola dana od objave. Na njima će kao gosti nastupiti Teya Dora, Alen Vitasović, Freaktion, BluVinil te mnogi drugi.

Najavio je spektakl

Marko je danas održao konferenciju za medije. Kaže da je vrlo uzbuđen zbog nastupa na Šalati.

"Osjećam se uzbuđeno. Ovo će nam biti dosad najveća produkcija na stageu. Imamo masu ekrana, pirotehnike... Bit će sigurno najveći show dosad van Eurovizije", rekao je Marko i dodao da tremu zasad nema, ali vjeruje da će ju dobiti netom prije koncerta.

"Nigdje ovako nismo imali puno produkcije i mislim da se ovo na Šalati ne viđa tako često", rekao je. 

 

Među gostima na koncertima bit će i Alen Vitasović. "Obožavam njegove pjesme, bilo mi je logično ga zvati. Čast mi je", kaže Marko. 

Poručio posjetiteljima: Ako bude kiša, bit će još bolji koncert

Smatra da fanove očekuje dobra zabava kakvo god vrijeme bilo. "Vjetar jedino može predstavljati problem. Ne bojim se previše vremena, vidjet ćemo", kaže te savjetuje posjetiteljima da ponesu kabanice. 

"Ako bude kiša, bit će još bolji koncert. Sigurno jedan od najboljih koncerata na kojima ćete biti", dodao je. "Prije pet dana sam saznao da će biti kiša", kaže. Najviše se boji tehničkih problema na koncertu, a najdraže mu je biti na pozornici i to ga najviše ispunjava. 

Živi svoj san

Marko je presretan zbog koncerata i trenutne popularnosti.

"Osjećam se kao da živim san. Pokušavam se sjetiti što bi mali Marko rekao na sve ovo. Mislim da bi bio ponosan i sretan", rekao je pjevač. Kaže da se veseli i druženju s kolegama koji će mu biti gosti na koncertu. 

 

Zagrebački koncerti će se razlikovati od prethodnih. "Radit ćemo neke točke koje nismo radili nigdje drugdje. Produkcijski će se razlikovati, dodali smo neke nove uvode u pjesme, smislili smo uvode koji su pjesme za sebe. Imat ćemo još neke goste koje nisam nigdje u medijima rekao. Bit će puno toga što se nigdje dosad nije vidjelo. Puno smo se pripremali", najavio je Marko.

Album stiže početkom iduće godine

Nakon Šalate slijede nastupi diljem Europe - u Madridu, Beču, Beogradu... Kaže da je primijetio na prethodnim koncertima da fanovi znaju pjevati i pjesme koje još nisu službeno objavljene. Najavio je da album izlazi početkom sljedeće godine, ali do tada će izbaciti nekoliko singlova.

 

Marko je dobio i zlatnu ploču zbog popularnosti njegove pjesme Rim Tim Tagi Dim u Grčkoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.