Belen Rodriguez: Ponekad pomislim da je Fabrizio Corona trebao postati svećenik

DVA PARA koja nikako da siđu s naslovnica talijanskih tabloida su Nina Morić i njen mlađahni ljubavnik Martin Evans te njen bivši suprug Fabrizio Corona i njegova nova ljubav Belen Rodriguez. Nakon što je Nina u svim talijanskim medijima ponosno prepričala sve detalje svog upoznavanja i veze s Martinom te otkrila kako ljubav vode "ne baš pet, ali četiri puta dnevno sigurno", ovog su tjedna Belen i Fabrizio, koje Talijani od milja zovu "Bonnie & Clyde", dobili priliku progovoriti o svom zajedničkom životu pa je tako prelijepa Argentinka otkrila da obožava Nininog i Fabrizijevog maloljetnog sina Carlosa, a rekla je i kako ne bi imala ništa protiv toga da ona i Fabrizio uskoro dobiju i vlastito dijete.

Belen je navela kako joj smeta što mediji njenog ljubljenog nazivaju "zločestim dečkom" i "čovjekom zaslijepljenim pohlepom za novcem", jer je on zapravo prava dobrica. Opisala je Coronu kao nježnog, šarmatnog i karizmatičnog muškarca, bez trunke zlobe. U hvalospjevima na račun vrlina svog ljubavnika otišla je toliko daleko da je izjavila kako "ponekad pomisli da je Corona trebao postati svećenik".

Ipak, priznala je kako Corona, za kojeg se nada da će jednog dana postati njen suprug, ima neke mane. I samoj joj je jasno kako se "nevolje baš lijepe za njega". U talijanskim se medijima tako ovih dana pisalo kako je Corona dobio kaznu zbog prekoračenja brzine jer je jurio svojim Lamborghinijem brzinom 220 kilometara na sat. No, kako nevolje "nikad ne dolaze same", problema je imala i Belen, kojoj je istekla boravišna dozvola pa je nisu pustili da uđe u Švicarsku.

Lijepa Argentinka je navela kako bi željela uskoro postati majka i roditi Fabriziju jednog dana još jedno dijete, ali sad nažalost nije pravo vrijeme. Naime, oboje su svjesni da Fabriziju zbog ucjena paparazzo fotografijama trenutno prijeti sedmogodišnja zatvorska kazna. Talijansku javnost i medije je Belen proglasila prekonzervativnima, a smatra kako je tome najviše kriv Vatikan, za kojeg su razvod i preljub smrtni grijeh pa je mnogo onih koje se naziva "razvratnima", dok su zapravo posve normalne osobe sa svojim ljudskim potrebama i slabostima. Ipak, talijanski mediji su ovih dana o Belen pisali i lijepe stvari - objavljeno je istraživanje koje pokazuje da je lijepa Argentinka jedan od najvećih uzora talijanskih tinejdžerica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.