Bešlagić se oprostio od srpskog glumca koji je umro od korone: Dobri brate moj Marko

Foto/Screenshot: Instagram/YouTube

ENIS Bešlagić se na svom Instagram profilu oprostio od srpskog glumca Marka Živića, koji je jučer preminuo od posljedica korone u 49. godini života.

"Nisam više pametan šta da napišem… U ovom svijetu upoznajem toliko dragih i divnih ljudi, koji jednostavno nestaju… U ovim vremenima, kada se mržnja ponovo budi, nestaju oni dobri…S tobom je nestao još jedan osmijeh, moj dobri brate Marko. Tuga", napisao je Bešlagić uz fotografiju kolege.

Marko Živić preminuo je u bolnici u Beogradu od posljedica koronavirusa. Tužnu vijest o smrti na Instagramu su potvrdili iz Beogradskog dramskog kazališta. 

"Danas je u Beogradu preminuo prvak našeg kazališta Marko Živić. Hvala mu za sve i vječna mu slava. Dragi Marko, zauvijek ćeš biti s nama", poručili su.

Marku Živiću, koji je najpoznatiji po ulogama u filmovima Čitulja za Escobara i Montevideo, Bog te video, zdravstveno stanje znatno se pogoršalo nakon zaraze koronavirusom. Posljednja tri tjedna proveo je u teškom stanju u bolnici, gdje je bio priključen na respirator. 

Imao je obostranu upalu pluća, a stanje mu je zakomplicirala i bakterija digestivnog trakta, posebice zato što je prije nekoliko godina operirao rak jednjaka i želuca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.