Colin Farrell: Počeo sam se opijati sa 14 godina, a alkohol me zamalo ubio!

COLIN FARRELL, irski glumac koji slovi kao jedan od najvećih zavodnika Hollywooda, za jedan američki talk show priznao je kako ga je ovisnost o alkoholu zamalo ubila. Zvijezda filma "Aleksandar" ispričao je kako je s alkoholom počeo eksperimentirati kad je imao tek 14 godina. 

"Stvarno sam pretjerivao, to je bilo bolesno. Na početku rehabilitacije je stvarno bilo teško jer sam već jako zaglibio u sve to, ali sam skupio snage i oporavio se", priznao je glumac koji tvrdi da je groznoj navici i ovisnosti o alkoholnim pićima, koja je započela u ranim tinejdžerskim danima, odlučno stao na kraj. "Za mene nije bilo drugog izbora. Bio sam hrabar, a iznutra sam umirao. Borio sam se da ne doživim potpuni slom. Drago mi je da sam se riješio toga. Sada sam napokon sretan", ispričao je Colin o borbi s ovisnošću, kojoj je, nada se, došao kraj.

Farrell ujedno tvrdi da je bio mrtav ozbiljan, a ne pijan, kad je pokušao u krevet odvući 73-godišnju glumicu Eileen Atkins. "To sam mislio prije tri godine, a mislim i sad. Naša priča nikako nije završena. Ona je seks simbol!", poručio je glumac što zaista misli od filmskoj divi. Glumac je trenutačno sretno slobodan, pa nas ne bi čudilo da za nekoliko dana njegove slike s vremešnom damom napune medijske stupce.


Puno je medijski poznatih osoba koje su imale problema sa razno raznim ovisnostima, počevši s alkoholnom, drogom, pa čak i ovisnosti o seksu, ali su rijetke one koje si to priznaju i shvate na vrijeme. Mnogi umjetnici su upravo zbog uživanja u raznim porocima ostale bez svojih velikih karijera, obitelji pa i vlastitih života. Farrell je to, srećom, shvatio na vrijeme i nastavlja s normalnim životom. Glumac je zavrnuo rukave i primio se snimanja novih filmskih uspješnica.

S.C.
Foto: Guliver/Getty Images

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.