Diddy ponovno optužen za seksualno zlostavljanje i trgovinu ljudima

Foto: Profimedia

SEAN John Combs, poznatiji kao Diddy, suočava se s još jednom tužbom za trgovinu ljudima. Naime, tužila ga je Adria English, koja tvrdi da je Diddy od njezinog dečka i još jedne manekenke tražio da ga oralno zadovolje u zamjenu za manekenski angažman, piše TMZ.

Tvrdi da je njezin dečko odbio ponudu, ali da mu je Diddyjev suradnik ponovno ponudio posao pod uvjetom da nagovori Adriju da radi kao go-go plesačica na Diddyjevoj tada nadolazećoj zabavi 2004. godine.

Stupila u prisilni seksualni odnos

Ona i njezin dečko su pristali na tu ponudu te je Adria radila na toj zabavi. Isto tako tvrdi da je kasnije radila na drugim Diddyjevim zabavama gdje je, tvrdi, redovito morala piti alkohol pomiješan s narkoticima poput ecstasyja te je morala flertovati s gostima. Iako se na početku od nje nije očekivalo da stupa u seksualne odnose s gostima, tvrdi da ju je pripremao za to.

Adria tvrdi da su se stvari pogoršale kada je Diddy od nje zahtijevao da spava s Jacobom Arabom, poznatim američkim dizajnerom luksuznog nakita. Prema tužbi, Adria je s njim stupila u "prisilni seksualni odnos", a za to je dobila 1000 dolara, piše TMZ.

Još jedna optužba u nizu

Podsjetimo, repera je u studenom 2023. godine za seksualno zlostavljanje optužila bivša djevojka Cassie Ventura. Tvrdila je da ju je fizički zlostavljao i silovao tijekom njihove dugogodišnje veze. 

Kratko nakon njezinih optužbi u javnost je isplivala još jedna. Joi Dickerson-Neal navela je da ju je Diddy drogirao i silovao. Još ga je jedna žena, koja je htjela ostati anonimna, optužila za seksualno zlostavljanje, a onda je optužen i za trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije. On sve i dalje demantira.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.