Donald Trump bez dozvole koristio pjesmu Freedom u kampanji, Beyonce će se žaliti

Foto: EPA

Steven Cheung, glasnogovornik Donalda Trumpa, podijelio je video na X-u bivšeg predsjednika kako izlazi iz aviona u utorak, 20. kolovoza uz pjesmu Freedom pjevačice Beyonce, prenosi People. To je odmah privuklo pažnju javnosti budući da ju je i Kamala Harris koristila na nekoliko događaja u kampanji, ali za to je imala dozvolu.

Iako Beyonce nije komentirala video, američki magazin Rolling Stone je izvijestio da Trumpova kampanja nije imala dopuštenje uzeti pjesmu i da je pjevačica zaprijetila da će se žaliti na neovlašteno korištenje njezine pjesme s albuma Lemonade iz 2016. godine. Glasnogovornik Donalda Trumpa je ubrzo nakon objave obrisao video. 

Beyonce je odobrila korištenje svoje pjesme u kampanji Kamale Harris

Podsjećamo, pjevačica Beyonce odobrila je Kamali Harris da koristi njezinu pjesmu Freedom tijekom cijele kampanje za predsjedničke izbore u SAD-u. Beyonce, koja je inače stroga oko davanja dopuštenja za korištenje svoje glazbe, navodno je dala odobrenje nakon samo nekoliko sati, pisao je tada CNN. 

Kamala Harris je u svom prvom službenom posjetu izbornom stožeru ušla uz pjesmu Freedom, a zatim ju je koristila na još nekoliko događaja u kampanji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.