Hawa Ahmed - nova egzotična ljepotica prodrmala modni svijet

ŠVEĐANKA Hawa Ahmed je pobjednica ovogodišnjeg natjecanja "Swedish Top Model" koja otad ne prestaje plijeniti pažnju svjetske modne industrije, i to zbog njezine neobične ljepote. Za razliku od brojnih ljepotica koje pobjeđuju u reality showovima i svoju priliku vide uglavnom u komercijalnoj fotografiji, Hawu nazivaju pravom manekenskom nadom koja bi vrlo uskoro na pisti mogla biti s najvećima.

Rođena u Somaliji i odrasla u Keniji, ova 18-godišnja ljepotica od sedme godine stoji pod švedskom zastavom čije boje trenutačno promovira preko Londona i Pariza do Rima gdje snima razne kampanje i pojavljuje se na naslovnicama mnogih modnih magazina.

"Pobjeda na švedskom Top modelu je definitivno moj najbolji dan u životu. Otad su mi vrata na sve strane otvorena, stoga skoro svaki dan putujem negdje drugdje. Moram priznati i da su mi putovanja najbolji dio posla pa ih koristim i uživam što više mogu", rekla je Hawa koja je još kao klinka poželjela biti vrhunski model.

"Oduvijek sam željela raditi kao model jer sam kao dijete bila zaljubljena u manekenke Iman, Tyru i Waris Dirie. Mnogi su mi govorili da sam jako lijepa i da moram iskoristiti to što mi je poklonila majka priroda. Moram priznati da sam oduvijek nekako predosjećala da je manekenstvo moj put u životu", kaže ljepotica.

"Sanjam o ulozi u nekom dobrom trileru"

Da nije manekenka, Hawa bi bila glumica jer se glumom bavi od malih nogu i još dan danas želi ulogu u "nekom dobrom trileru", a kad se ne bi bavila manekenstvom "predosjeća da bi se ostavila svega, osnovala obitelj i otišla na neku audiciju za novi film". Kako će joj se razvijati karijera tek će se vidjeti jer je još mlada i zapravo tek na početku, ali lijepa Hawa već zna kako se promovirati i "skupljati bodove", stoga već sad ima savjet za sve one koji žele biti lijepi i zdravi:

"Kako biste održali ljepotu i zdravlje preporučam jogu tri puta tjedno kao i što zdraviju prehranu. Pod tim mislim puno talijanske kuhinje i lazanja", savjetovala je Hawa mlade cure te naglasila kako je trenutačno fokusirana na traženje dečka i to "šarmantnog, s istančanim smislom za humor".

L.V.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.