Kanye West nastupao u Kini, Bianca se prije nastupa družila s njegovom kćeri (11)

Screnshoot: X

Reper Kanye West (47) nastupio je u Kini pred punim stadionom te na ovom koncertu nije nastupao sam - pridružila su mu se njegova djeca North, Saint, Chicago i Psalm, koju je dobio s bivšom suprugom Kim Kardashian (43). Ovaj nastup na Wuyuan River Sports Stadiumu u Hainanu bio je pravi spektakl, a to dokazuje snimka koja se proširila na društvenim mrežama.

Kanye je počeo pjevati, a djeca su veselo skakala po pozornici. Sudeći prema snimkama, sjajno su se zabavljali. Iako nije bila na pozornici, Kanyeova supruga Bianca Censori (29) vjerno ih je bodrila iz publike. 

Iako je Kim Kardashian zabranila Bianci druženje s njezinom i Kanyeovom djecom dok je u ekstremnim modnim kombinacijama, ona je ipak za tu prigodu izabrala kratku haljinicu s prorezom koja nije puno sakrivala. 

>>Kim je navodno upozorila Kanyea da mora pokriti svoju novu ženu pred njihovom djecom

Bianca je bliska s Kanyeovom 11-godišnjom kćeri North

Prije showa Bianca je izdvojila malo vremena kako bi se podružila s Kanyeovom 11-godišnjom kćeri North, s kojom je prilično bliska, prema pisanju stranih medija. Doručkovale su zajedno u nedjelju ujutro, nekoliko sati prije velikog nastupa.

Često šokira svojim odjevnim kombinacijama

Podsjećamo, Bianca često iznenadi javnost svojim oskudnim odjevnim kombinacijama. Tako se nedavno pojavila u izdanju koje je sve šokiralo. Njezina sestra Angelina objavila je na Instagramu story u kojem Bianca pozira na prednjem sjedalu automobila u gaćicama i poderanoj majici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.