21-godišnja kći Kate Moss oduševila izgledom na britanskoj modnoj reviji

Foto: Profimedia

Lila Moss, 21-godišnja manekenka i kći slavne manekenke Kate Moss, privukla je pažnju svih prisutnih u svjetlucavoj, zlatnoj kratkoj haljini koja je u prvi plan istaknula njezine noge i vitku figuru. Uživala je na reviji Charli XCX x H&M London Fashion Weeka. Modnu kombinaciju Lila je upotpunila crnim štiklama i torbicom u istoj boji, neupadljivim nakitom te neutralnom šminkom. 

Mlada je manekenka bila u pratnji svog dečka, 23-godišnjeg Yonija Helbitza, prenosi Daily Mail. Par je skupa otprilike godinu dana.

Otkrila je da voli modu od malih nogu

Trenutno Lilina manekenska karijera sve više uzima maha, a u nedavnom je intervjuu otkrila da modu voli od malih nogu. Tako se prisjetila i kako je s prijateljima izrađivala vlastite modne magazine, u čiji je ormar uvijek voljela zaviriti, ali i oko čega se svađala sa slavnom mamom.

"Iris i ja bismo zajedno radile časopise. Uvijek sam bila u tome. Dotjerale bismo se, fotografirale, složile to u Word dokument i ispisale", kazala je Lila pa otkrila da se ona uvijek oblačila u maminom ormaru.

"Sve svađe s mamom sam imala oko odjeće"

"Uvijek sam se oblačila u maminom ormaru. Također sam se ugledala na svoju mamu u smislu da bih htjela njezine crne prsluke od Saint Laurenta ili bih nosila crne tajice i sve crno i sivo... Baš smo jučer razgovarale, moja mama i ja, o tome kako su sve svađe koje smo imale kad sam bila mlađa bile oko odjeće i toga što nisam htjela nositi bijele čarape", prepričala je Lila za britanski Vogue.

Kako Daily Mail piše, njezina je plaća sa 129.458 funti (malo više od 153 tisuće eura) skočila na 358.433 funte (oko 425 tisuće eura), a Lila je tada vodila uspješne kampanje za Pepe Jeans.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.