Kim Kardashian objavila fotke s djecom, ljudi se čude: "North izgleda tako odraslo"

Foto: Instagram

Kim Kardashian je na Instagramu objavila nekoliko novih fotografija sa svojom djecom - 11-godišnjom North, osmogodišnjim Saintom, šestogodišnjom Chicago i petogodišnjim Psalmom.

Objava je skupila više od tri milijuna lajkova u nekoliko sati, a posebnu pažnju privukla je najstarija North. Pozirala je u školskoj uniformi i nasmijana pokazala da ponovno nosi aparatić za zube. Mnogi su u komentarima pisali da je isprva nisu prepoznali.

"Čekaj, ovo je North?", "Kako je North lijepa, ima najbolje obrve", "North je preslatka", "North izgleda tako odraslo", neki su od komentara.

U ožujku najavila album

Čini se da 11-godišnja North ide stopama svog oca Kanyea Westa. Početkom ožujka je najavila svoj debitantski album. Otkrila je to tijekom zabave povodom objavljivanja Kanyeovog albuma Vultures.

"Radila sam na albumu", rekla je nakon što se s ocem popela na pozornicu i dobila je ovacije publike. "Zove se Elementary School Dropout", dodala je. Sudeći po nazivu albuma, on govori o napuštanju osnovne škole, pa je North odmah naišla na kritike jer bi obožavatelji njenu poruku mogli shvatiti doslovno i odustati od osnovnog obrazovanja.

"Molim se da nije napustila osnovnu školu", "Super je što se želi baviti glazbom, ali ne znam je li pametna ideja tako nazvati album", "Šalje se loša poruka ovim nazivom", bili su neki od komentara na X-u.

@kimandnorth 🍏@Kim Kardashian ♬ apple by charliiiii - babyloncowboy 🍉

North je popularna i na TikToku. Račun na društvenoj mreži dijeli s majkom Kim, a prati ih više od 19 milijuna ljudi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.