FOTO Posjetitelji na Šalati čekali Baby Lasagnu u kabanicama

Foto: Lucija Ocko / CROPIX

Na zagrebačkoj Šalati je počeo prvi od tri koncerta Baby Lasagne. Kiša nije prestala padati od samog početka koncerta pa su posjetitelji unutra u kabanicama (kišobrani se ne smiju unositi na stadion).

Prije Lasagne na pozornicu je izašao pulski bend Freaktion, nakon kojeg je izašla srpska predstavnica na Eurosongu Teya Dora. 

Koncert rasprodan u četiri i pol minute

"Ekipa, samo sam htio još jednom potvrditi - uzmite kabanice, koncert se događa, bit će sigurno nezaboravno", poručio je Lasagna fanovima sat vremena prije koncerta. "Vidimo se večeras na Šalati", dodao je. Sve tri večeri na Šalati bi trebalo biti po 6000 ljudi.

Prvi koncert rasprodan je u samo četiri i pol minute. "Osjećam se uzbuđeno. Ovo će nam biti dosad najveća produkcija na stageu. Imamo masu ekrana, pirotehnike... Bit će sigurno najveći show dosad van Eurovizije", rekao je Marko na današnjoj presici.

 

"Nigdje nismo imali ovako puno produkcije i mislim da se ovo na Šalati ne viđa tako često", rekao je. Smatra da fanove očekuje dobra zabava kakvo god vrijeme bilo. "Vjetar jedino može predstavljati problem. Ne bojim se previše vremena, vidjet ćemo", rekao je i savjetovao posjetiteljima da ponesu i svoje kabanice jer se s kišobranima ne može na stadion. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.