Krajem rujna kreće nova sezona Superpotjere. Hoćete li je gledati?

Foto: Renato Branđolica za HRT

Hrvatska radiotelevizija (HRT) ovoga je tjedna dovršila snimanje novih 13 epizoda svog kviza Superpotjere čije premijerno prikazivanje počinje 29. rujna u 20:15 na Prvom programu HRT-a. 

I u novim epizodama Superpotjere voditelj kviza je Joško Lokas, a lovci su i Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral, Dean Kotiga, Mladen Vukorepa i Sven Marcelić.

"Pozivamo gledatelje da u nedjelju navečer i dalje budu uz Superpotjeru jer uzbuđenja i iznenađenja neće nedostajati. Uz odlične natjecatelje zadovoljeni su svi preduvjeti za odličnu nedjeljnu zabavu", najavio je urednik kviza Igor Grković.

Lokas kaže da se publici jako sviđa kviz

Kao i do sada, koncept kviza je varijanta obrnute Potjere - u Potjeri četvero natjecatelja igra protiv jednog lovca, a u ovoj situaciji petero lovaca igra protiv jednog natjecatelja.

"Publika je jako dobro prihvatila ovaj format. Emisije su i dalje nevjerojatno napete, ne može se predvidjeti nijedna situacija, ni kada su lovci u prednosti ni kada su natjecatelji, što formatu daje čar", rekao je voditelj Joško Lokas.  

Dodaje da su lovci u nevjerojatnoj formi, a na natjecateljima je da vide mogu li izdržati taj tempo.

Lovkinja Morana potvrdila je da su lovci odmoreni i spremniji nego ikad. "Možemo najaviti odlične okršaje, puno napetosti, padanja sa stolica, a i natjecatelji sve više taktiziraju, uigraniji su i obećavamo odličnu zabavu za cijelu obitelj", rekla je. 

Nove epizode Superpotjere emitirat će se na HRT-u do kraja godine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.