Luka Dončić pjesmom Riblje Čorbe odao počast Bori

Foto: Klodian Lato/EUROKINISSI/PIXSELL

Luka Dončić prisjetio se preminulog frontmena Riblje Čorbe Bore Đorđevića, poznatijeg kao Bora Čorba. Slovenska NBA zvijezda na Instagramu je objavila fotografiju iz svog automobila na kojoj se moglo vidjeti da sluša pjesmu Kad sam bio mlad Riblje Čorbe.

Mnogi su zaključili da je Dončić na ovaj način htio odati počast Bori koji je preminuo upravo u košarkaševoj rodnoj Ljubljani.

Podsjećamo, Dončić je prije nekoliko dana bio u Areni Zagreb na memorijalnoj utakmici povodom 60. obljetnice rođenja legendarnog Dražena Petrovića.

Bora pokopan u Čačku

Bora je pokopan u Čačku, a ispraćen je pjesmom Riblje Čorbe Pogledaj dom svoj, anđele koju je izvodio Zbor čačanske Gimnazije. Uz obitelj, suprugu Dubravku i sina Borisa, od Bore su se oprostili i brojni kolege s estrade, među kojima su bili Bajaga, Miroslav Ilić, Vlado Georgiev, Goran Šepa (frontmen grupe Kerber)...

Na lijes je, uz cvijeće, postavljen i šal Crvene zvezde, čiji je Bora bio navijač. Uz njegovu sliku na odru stajala su i dva cvjetna aranžmana u obliku gitara, ali i boca crnog vina Vranca. Dok su lijes spuštali u grob, okupljeni su pljeskali i vikali: "Boro, majstore!"

Preminuo je u 71. godini. Najprije je završio u bolnici u Ljubljani zbog jake upale pluća, a onda mu se pogoršalo stanje te je stavljen na respirator. Grupa je ranije otkazala sve nastupe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.