Matej se nakon 12 godina sa suprugom Irkinjom vratio u rodni Osijek i pokrenuo posao

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Matej Vrdoljak iz Irske odlučio se sa suprugom, rođenom Irkinjom Kate, vratiti u rodni Osijek, gdje su zajedno pokrenuli posao. Matej i Kate sada vode bar sa zdravom hranom i pićima koji su, prikladno, nazvali Fresh.

33-godišnji Vrdoljak je u Irsku otišao prije više od 12 godina. Tamo je radio u ugostiteljstvu, no nakon svega se odlučio vratiti u Hrvatsku i pokušati pokrenuti vlastiti posao. 

"I Irska je mala zemlja"

"Kad se dogodila jedna obiteljska tragedija počeo sam razmišljati - već 12 godina nisam kod kuće. Ali naše vjenčanje je bilo prije dvije godine u Hercegovini i tad smo već počeli ozbiljnije razmišljati o povratku", prisjetio se za Pixsell perioda kada je donio odluku o povratku. 

Prije vjenčanja, Matej i Kate zajedno su bili osam godina. "Ona je već i prije dolazila u Hrvatsku sa mnom, kad bih ja dolazio", naglašava Matej, dok Kate dodaje da su Hrvatska i Irska dosta slične: "I mi smo mala zemlja, nije da baš svatko svakog zna, ali..."

Kate je u Irskoj odrasla na farmi s konjima pa joj je uvjet bio da i u Slavoniji nastavi sa sličnim načinom života, a u Osijek je dovela i svojeg konja, o kojem se brine u slobodno vrijeme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.