VIDEO Trifunovićeva obrada Cesarice: Splitu stižem u zatvore, tisuću sam i po platija

Foto: Facebook

Nakon što je srpski glumac Sergej Trifunović dobio izgon na tri mjeseca s teritorija Hrvatske, društvenim mrežama ponovno se širi njegova interpretacija Cesarice sa srpskim voditeljem Zoranom Kesićem.

Nastup se dogodio 2023. na Kesićevoj priredbi Priče i Pesme, gdje je Trifunoviću dodijelio i titulu Najveće budale 24 minute (talk show koji Kesić vodi zove se 24 minute). Sergej je tad po nagradu stigao sa svojim psom Milom, zbog kojeg je lani kažnjen u Splitu

Laskavo priznanje za zvaničnu Budalu 24 minuta dodeljeno je preksinoć u dvorani Doma sindikata proslavljenom glumcu (i budali) Sergeju Trifunoviću, a u okviru neverovatne priredbe "Priče i Pesme". Mile, brate - izdrži!

Objavljuje Zoran Kesic u Četvrtak, 28. rujna 2023.

"Zlatni konci litnje zore, Splitu stižem u zatvore, tisuću sam i po platija", pjevao je tad Trifunović i nasmijao publiku. "Da slobodno trči Mile, sjajne dlake kao svile, veseli se srpski vučjače", nastavio je. "Zlatna mreža policijska, Sergeja nam sada stiska jer je doša s cukom na more. Nije tija da ga veže, da mu dušu pasju steže, pa su ga kupači tužili", nastavio je Kesić.

"Ni na more više ne smi, ne smi u EU. Ne smi on čak ni u Bugarsku. Jeba im je sve on po spisku na Twitteru. Oca, mater, ustašku...", zapjevali su zatim zajedno. 

Snimku je Kesić tad objavio na svojim profilima na društvenim mrežama. 

Uhićen na Bajakovu

Podsjećamo, Trifunović je uhićen prošlog tjedna oko ponoći na graničnom prijelazu Bajakovo pri prelasku iz Srbije u Hrvatsku. Zatim je odveden na Općinski prekršajni sud u Split. Trifunović je na sudu dan ranije rekao da se ne osjeća krivim za ono za što ga se tereti.

Predmet istraživanja bila je objava na društvenoj mreži

Predmet istraživanja bila je objava na društvenoj mreži 10. rujna prošle godine. Iz policije su ranije podsjetili da je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je Trifunović počinio prekršaje članka 5. i članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

"Objavio je tekst neprimjerenog sadržaja kojim je ujedno na grub način omalovažavao policiju i policijske službenike navodeći kako su splitski policajci iznudili preko tisuću eura", tvrdili su u PU splitsko-dalmatinskoj. 

Dobio je uvjetnu kaznu od 60 dana zatvora uz rok kušnje od godinu dana i izgon iz Hrvatske na tri mjeseca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.