Nova metoda u transplantaciji kose u klinici VatanMed: Probudite se s novom kosom

Foto: Press

Transplantacija kose postala je jedan od najtraženijih estetskih zahvata diljem svijeta, pružajući trajno rješenje za gubitak kose. Zahvaljujući napretku u medicinskoj tehnologiji, ovaj postupak evoluirao je u gotovo bezbolnu metodu s prirodnim rezultatima. Vatanmed klinika u Sarajevu regionalni je lider u kvaliteti zahvata, ali i inovacijama kada je proces transplantacije kose u pitanju.

Prije nego saznate šta je to VatanMed ovaj put pripremio, važno je napomenuti da se u mjesecu rujnu transplantacija kose u najbolje ocijenjenoj klinici na Balkanu može obaviti po sezonskoj cijeni od 1190 eura. Da bi zakazali besplatne konsultacije popunite formu koju vidite ispod.

Index promocija d.o.o. nema pristup podacima o kontaktima niti o podacima iz bilo koje forme putem koje se možete izravno obraditi pravnoj osobi čiji promo članak objavljujemo. Pravne osobe na čijem web mjestu ispunjavate forme samostalni su voditelji obrade podataka. Više o samostalnom voditelju obrada podataka i vašim pravima pročitajte u njihovim politikama zaštite osobnih podataka.

Probudite se s novom kosom

Transplantacija kose je zahvat koji zahtijeva stručnost, pažnju i strpljenje. Nemojte misliti da ćete veliki broj novih dlačica, koje će ponovno rasti na mjestima gdje ih nije bilo, dobiti za pola sata. Vrijedne ruke vrhunskih stručnjaka koji su u Sarajevo došli iz Turske, zemlje koja je lider u svijetu kada je u pitanju presađivanje kose, marljivo će svaku novu folikulu postaviti na pravo mjesto.

Klinika VatanMed godinama nastoji olakšati proces zahvata koji ponekad traje i do sedam sati. Sam zahvat se obavlja u lokalnoj anesteziji, ali za one koji žele da proces prođe brže, VatanMed je omogućio metodu sedacije tijekom obavljanja zahvata. Pacijenti od sada mogu birati između sedacije ili lokalne anestezije, što VatanMed čini jedinstvenom klinikom u Europi.

Što je sedacija?

Sedacija je medicinska tehnika koja pomaže pacijentima da se opuste ili zaspu tijekom određenih medicinskih zahvata, bez potrebe za potpunom anestezijom. U stanju sedacije, pacijenti su obično svjesni svog okruženja, ali ne osjećaju bol i ne doživljavaju stres. Ova metoda zamjenjuje klasičnu anesteziju, a klijenti se nakon obavljenog zahvata, bez trunke bola, mogu odmah vratiti normalnim aktivnostima. Ovo je odlična vijest za sve one koji su se bojali zahvata ili su mislili da je prekompliciran ili dosadan. Jednostavno, klijenti će se probuditi, a zahvat će biti gotov. I to nije sve!

Hiperbarična komora nakon zahvata transplantacije kose

Pored ustaljenih metoda koje klinika koristi nakon zahvata transplantacije kose kao što je PRP tretman koji se smatra najznačajnim klijenti VatanMed klinike u Sarajevu biti će u prilici napraviti i tretman kisikom u hiperbaričnoj komori ukoliko to žele. Jedan od najbitnijih faktora uspjeha zahvata je cirkulacija krvi i kisik. Hiperbarična komora omogućava da klijenti udišu čisti kisik pod pritiskom većim od atmosferskog. Ovaj tretman ima brojne prednosti za zdravlje, a nakon transplantacije kose poboljšat će rezultate samog zahvata i ubrzati proces oporavka.

VatanMed je novim metodama u procesu transplantacije kose nastavio s inovacijama koje za cilj imaju ugodnost pacijenata i poboljšavanje rezultata.

Partnerstvo VatanMed & Euroleague Basketball

U sezoni koja dolazi VatanMed će nastaviti biti jedan od glavnih partnera Turkish Airlines Eurolegaue Basketball, najelitnijeg košarkaškog takmičenja u Europi. To će klijentima klinike omogućiti i brojna iznenađenja, a najsretniji će gledati finalnu utakmicu koji će se prema svemu sudeći održati u Abu Dhabiju. VatanMed je jedina klinika iz ovog dijela Europe koja je partner tako velikog sportskog natjecanja. Samo partnerstvo ukazuje na profesionalnost i uspjeh klinike jer partneri Euroleague Basketball moraju ispuniti izuzetno stroge kriterije.

Ukoliko želite saznati više informacija o samom procesu zahvata, zakazati besplatne konzultacije ili imate bilo kakvo pitanje vezano za transplantaciju kose VatanMed tim vam je na usluzi. Pored informacija koje možete dobiti na web stranici tu su i Viber i Whatsapp operateri. Brojevi telefona: +38761250020, +38761177333, +38761209700.

Neka od iskustava brojinih zadovoljnih klijenata možete pročitati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.