Nova Miss Sporta nakon pobjede: Bila sam šokirana kad je voditelj prozvao moje ime

Foto: Press

U Velikoj Gorici održan je 33. Izbor za Miss sporta, a pobjednica je Lara Silić (18). Nakon proglašenja Lara je rekla da pobjedu nije očekivala. 

Presretna je zbog pobjede

"Kad sam čula da je voditelj prozvao moje ime, isprva sam bila šokirana, pa sam onda pomislila nisam to ja, jer je bila još jedna Lara u finalu. A kad sam čula svoje prezime, nisam se mogla ni smijati od šoka. Sad sam presretna", rekla je Lara.

Sportom se, kaže, bavi od malena.

"Ovo uopće nije moj teren, prvi put sam hodala po pozornici pod svjetlima reflektora u visokim potpeticama, a da me pritom netko ocjenjuje. Sportom se bavim od malih nogu, bio je tu isprva judo, pa ritmička gimnastika i sada atletika.

Stvarno mislim da je sport dobar ne samo fizički nego i psihički za svakog čovjeka i ovo je iskustvo koje bih svakome preporučila. U sportu upoznaješ puno ljudi i mislim da se sportaši puno bolje snalaze u životu", dodala je.

Finale izbora Miss sporta Hrvatske 2024. godine održano je u Pučkom otvorenom učilištu u Velikoj Gorici, gdje se 11 sportašica predstavilo publici i žiriju u 5 izlazaka. Prošetale su u sportskoj odjeći, malim crnim haljinama, kupaćim kostimima i večernjim haljinama, a održan je i talent show u kojem je svaka finalistica u 45 sekundi pokazala koreografiju koju je sama osmislila kako bi predstavila svoj sport. 

Tko je nova Miss sporta?

Osamnaestogodišnja Zagrepčanka Lara Silić bavi se atletikom, no taj sport nije bio njezin prvi odabir. U osnovnoj školi trenirala je ritmičku gimnastiku, a na atletiku krenula u 6. razredu, pa je tako dvije godine trenirala dva sporta.

Naposljetku je ipak prevladala ljubav prema atletici te se specijalizirala za duge staze. Upisuje Fakultet političkih znanosti s ambicijama bavljenja politikom i sportom u budućnosti. Već sad je jako politički aktivna i članica je mladeži jedne hrvatske stranke. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.