"Popuši mi za sreću": Slavni sportaš opet u problemu zbog seksa, procurile njegove poruke ljubavnici

Foto: Facebook

POZNATI novozelandski ragbijaš Aaron Smith našao se u središtu seks skandala nakon što su procurile poruke koje je slao odvjetnici s kojom je varao svoju djevojku Teagan Voykovich.

Naime, u listopadu prošle godine Aaron je viđen kako ulazi u WC za osobe s invaliditetom na aerodromu u Churchuvilleu s nepoznatom ženskom osobom, i to netom prije nego što je trebao poletjeti za Južnoafričku Republiku s momčadi All Blacks. Svjedok je rekao da su se njih dvoje zadržali u WC-u desetak minuta i da je prema zvukovima bilo sasvim jasno što se događa unutra.

To ga je koštalo suspenzije od strane trenera te se zbog cijele situacije morao ispričati. On je tad u suzama tvrdio da se s tom ženom nije ranije nalazio te treneru i čelnim ljudima reprezentacije lagao o tome što se zapravo dogodilo. Ipak, poruke koje je dobio Mail Online Australia otkrivaju da se s tom istom ženom, odvjetnicom, viđao duže vrijeme i da je lagao o incidentu u WC-u na aerodromu, koji, dokazuju poruke, nikako nije bio slučajan, niti se dogodio prvi put.

Odvjetnica tvrdi da se sa Smithom nalazila od 2014. godine i da ju je on molio da laže o tome što se dogodilo na aerodromu, a na početku je od nje tražio da kaže da između njih tad uopće nije ni bilo seksa.

Aaron joj je redovito slao poruke u kojima je eksplicitno poziva da se nađu da bi se seksali, a u jednoj poruci joj poručuje: "Možeš mi ga popušiti za sreću?" Također, u nekoliko navrata joj je slagao da nema djevojku. Njihove susrete prije utakmica zvao je "posebnom zahodskom ševom" te je upozoravao da ih ne smiju vidjeti njegovi suigrači.

Poruke možete vidjeti OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.