Poznati turski glumac snimljen na plaži u društvu brinete, pokazao isklesano tijelo

Foto: Profimedia

Can Yaman, po mnogima jedan od najatraktivnijih turskih glumaca, ljetuje na grčkom otoku Mikonosu. Glumac je privukao pažnju na plaži dok je razgovarao s nepoznatom brinetom.

Poznati glumac, kojeg nazivaju i "turski Jason Momoa", karijeru nastavlja graditi u Italiji. Nakon prekida s poznatom sportskom novinarkom Dilettom Leottom svoj privatni život nastoji zadržati za sebe.

Smršavio 10 kilograma

Početkom godine je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira bez majice te otkrio da je smršavio 10 kilograma u 30 dana. U opisu objave objasnio je kako je tekla njegova transformacija.

"Kako sam izgubio 10 kilograma za 30 dana? Nakon što sam završio snimanje filma Violet Like the Sea 2, iskoristio sam nekoliko slobodnih dana. Vratio sam se u svoj rodni grad kako bih proveo neko vrijeme s obitelji i bliskim ljudima. Trebao sam se malo odmoriti i isključiti iako nikad ne pretjerujem. Želio sam uživati u turskoj kuhinji, jako mi je nedostajala", započeo je 34-godišnji glumac.

"Znao sam da ću po povratku u Rim imati težak posao i da ću se morati pripremiti za sljedeći lik - Sandokana. I tako je bilo. Prvo sam morao postići idealnu težinu, a zatim se fokusirati na mentalne aspekte. Bio je to težak period. Za mjesec dana sam izgubio 10 kilograma. Odrekao sam se mnogih stvari, morao sam vježbati 2 ili 3 puta dnevno i postiti", dodao je.

Porijeklom s Kosova

Inače, turski glumac koji povremeno radi kao model porijeklom je s Kosova.

"Moj djed je živio u Prištini, gdje se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne znam jezik. Moji roditelji rođeni su u Istanbulu, baš kao i ja", rekao je glumac u jednom od intervjua. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.