Raquel Mauri pohvalila se kako uživa u Dalmaciji

Foto: Instagram

RAQUEL Mauri, supruga nogometaša Ivana Rakitića, koji od srpnja igra za Hajduk, pohvalila se na Instagramu koliko uživa u Dalmaciji. Objavila je fotku na kojoj pozira na brodu u crvenom kupaćem kostimu i kratkim traper hlačicama, a u istoj je objavi pokazala kako uživa u zalasku sunca. 

Objavu je komentirao i njezin suprug, koji joj je poslao emotikone srca. 

Podsjetimo, nakon što je Rakitić potpisao za Hajduk, Raquel je na Instagramu objavila obiteljske fotografije te zahvalila Hajduku na lijepom dočeku, a nedavno je snimljena kako bodri supruga na tribinama.  

Najveća podrška 

Raquel je Ivanu najveća podrška. Upoznali su se 2011. godine, a nogometašu je trebalo sedam mjeseci da osvoji njezino srce. 

"To je priča za holivudske filmove. Prvi put kad sam vidio Raquel, rekao sam: 'Ja ću nju oženiti.' Tek sam bio stigao u Sevillu, bio sam uzbuđen i nisam mogao spavati. Negdje oko ponoći otišao sam na kavu. Da, na kavu. Dakle, nije bilo šanse da zaspim... I onda sam je vidio. Bila je konobarica u lokalnom kafiću. Odmah sam se zaljubio. I zaljubljen sam do danas", ispričao je Rakitić jednom prilikom u intervjuu za španjolski Sport. 

Pred matičarom su se vjenčali 2013. godine, a dvije godine kasnije u Sevilli su organizirali veliko crkveno vjenčanje. Imaju dvije kćeri, Altheu i Adaru.   

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.