Sjećate se klinca iz filma Policajac iz vrtića sa Schwarzeneggerom? Ovako sad izgleda

Foto/Screenshot: Press/YouTube

Miko Hughes glumio je dječaka Josepha u filmu Policajac iz vrtića (Kindergarten Cop) iz 1990., u kojem je glavnu ulogu imao Arnold Schwarzenegger. U filmu Arnold je glumio detektiva losanđeleske policije koji ide na tajni zadatak kao odgajatelj u vrtiću kako bi pronašao svjedoka koji će svjedočiti protiv ubojice i dilera droge. 

Prisjetio se nedavno te uloge

Hughes je u tom filmu glumio sa svega četiri godine, a nedavno je govorio o toj ulozi i o tome kako je bilo raditi sa Schwarzeneggerom. 

"Mislim da sam bio najmlađi u Policajcu iz vrtića. Roditelji su mi pričali da nisam imao napisane retke. Neki od njih su jednostavno nastali na setu. Mojim roditeljima ponudili su skriptu rekavši da trebam izgovoriti rečenicu koja je malo provokativna. Mojoj mami je trebalo nekoliko dana da odluči, ali rekla je da će to biti rečenica koju će svi pamtiti", rekao je u podcastu Full House Rewind. Rečenica koju je izgovorio bila je: "Dječaci imaju penis, a djevojčice vaginu."

Za Arnolda ima samo pohvale. "Bio je jako ljubazan prema svima. Već je bio ozbiljna zvijezda i to je bila neka vrsta promjene karaktera. Činilo se da mu to jako dobro ide", kazao je 38-godišnji glumac.

Nakon tog filma Miko je nastavio s glumačkom karijerom. Glumio je u filmovima Apollo 13, Spawn, Mercury Rising, Wes Craven's New Nightmare, a pet godina je imao stalnu ulogu u seriji Puna kuća.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.