Slavni glumac maskirao se kako bi bio obična osoba: Bilo je užasno

Foto: Profimedia

Kevin Bacon želio je na jedan dan biti običan čovjek, ali nije se baš najbolje proveo.

U intervjuu za Vanity Fair glumac je rekao da je oduvijek želio doživjeti da bude nepoznat, pa je odlučio isprobati masku. "Ne žalim se, ali imam lice koje je prilično prepoznatljivo. Stavljanje šešira i naočala upalit će samo do određene mjere", rekao je Bacon za Vanity Fair.

Kako bi svoju masku učinio što realističnijom, glumac nagrađen Zlatnim globusom posjetio je šminkera za specijalne efekte koji mu je napravio protetiku. S lažnim zubima, malo drugačijim nosom i naočalama uspio je prošetati The Groveom u Los Angelesu, a da ga nitko nije prepoznao. I to iskustvo nije bilo tako ugodno kako je mislio da će biti.

"Ljudi su se nekako gurali pored mene, nisu bili ljubazni. Nitko nije rekao 'volim te'. Morao sam čekati u redu da, ne znam, kupim kavu ili što već. Rekao sam: 'Ovo je sranje. Želim opet biti slavan'", rekao je glumac.

S obzirom na to da je aktivan u Hollywoodu od 1978. godine, kada je imao 20 godina, ne čudi što je navikao živjeti kao slavna osoba. Prema IMDB-u Bacon je glumio u 91 ulozi do 2024., a najpoznatija je zasigurno u filmu Footloose iz 1984., gdje glumi glavnog lika Rena McCormacka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.