Teya Dora otkrila kako se sprijateljila s Baby Lasagnom: Povezala nas je cigareta

Foto: Index

TEYA DORA, pjevačica koja je ove godine predstavljala Srbiju na Eurosongu, gošća je na današnjem prvom od tri rasprodana koncerta Baby Lasagne na Šalati. Tim povodom razgovarali smo s pjevačicom koja nam je otkrila kako se priprema za koncert, planira li duet s Markom te kada su se oni skompali. 

"Planiram suradnju s Baby Lasagnom, imamo nešto u planu. Nadam se da će se to što prije ostvariti. Strava je projekt", rekla je Teya Dora, koja je prvi put u Zagrebu. Otkrila nam je da se jedva čeka popeti na binu, a ima i pripremljen set pjesama. 

 

"Malo mi je žao da je ovako hladno i što pada kiša, ali mislim da će Marko rasturiti večeras. Ovo je moj prvi put u Zagrebu, jako se lijepo osjećam tu. Možda i tu održim koncert uskoro. Jedva čekam vidjeti Marka na pozornici. Planiram izvesti set pjesama koji smo vježbali za Exit. S bendom sam bila u studiju i vježbali smo set. Malo je drugačiji aranžman na pjesmama", kaže. 

Upoznali su se - zbog cigarete

Otkrila je kako je upoznala Marka Purišića. "Upoznala sam ga na aerodromu u Madridu. S obzirom na to da Srbi i Hrvati vole pušiti cigarete, tako smo se nekako našli. Nastavili smo se družiti na tulumima", dodaje. 

Teya smatra da se odlazak na Eurosong događa jednom u životu i opisuje to kao nezaboravno iskustvo. "Ne bih se više prijavljivala na Beoviziju. To je nešto što se radi jednom, makar nikad ne reci nikad. Jako je zanimljivo iskustvo, trudiš se oko jedne pjesme sedam mjeseci. Jako je lijep osjećaj sudjelovati, čast je. To jednom doživiš u životu", zaključila je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.