Uhvatili ga kako krade po supermarketu, a kad su čuli zašto ponudili su mu posao

Screenshot: YouTube

NAKON što su zaposlenici supermarketa u indijskom gradu Bukit Mertajam ulovili 31-godišnjeg nezaposlenog muškarca u krađi, uprava tog supermarketa nije imala srca prijaviti nesretnog lopova policiji. Umjesto toga ponudili su mu posao.

Zaposlenici trgovačkog lanca Tesco zadržali su muškarca koji je ukrao nekoliko voćki i sokova za svoju gladnu djecu, koja imaju pet i sedam godina. Nakon što mu je supruga završila u bolnici zbog spontanog pobačaja, muškarac je ostao sam s djecom. Nije imao novca da im kupi hranu pa se odlučio na očajnički čin. Kako ne bi kući došao praznih ruku, odlučio je nešto ukrasti.

Nakon što su čuli razloge zbog kojih se muškarac odlučio na krađu, uprava supermarketa odlučila je odustati od kaznenog progona i ponuditi mu posao, kako bi mogao prehraniti svoju obitelj.

"Ne odobravamo krađu, ali ovaj je slučaj bio poseban. Provjerili smo ono što nam je ispričao i sve je istina. Suosjećamo s njim, razumijemo da je bio prisiljen na ovaj čin", rekao je glasnogovornik trgovačkog lanca indijskim medijima.

Nije poznato je li muškarac prihvatio ponuđeni posao, a ni njegov identitet nije objavljen. Policija je potvrdila da nije zaprimila prijavu o krađi u tom supermarketu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.