VIDEO I Dubioza ima svoj reality: "Sadrži nepristojne situacije, nitko ga ne bi trebao gledati"

Foto: Igor Soban/PIXSELL

IAKO je publika navikla da ih Dubioza Kolektiv često iznenađuje, ono što su ovaj put napravili mnogi sigurno nisu očekivali.

"Ovaj glazbeni spot sadrži nepristojne animirane i opjevane situacije te ga zbog svog sadržaja ne bi trebao gledati nitko", upozoravaju iz benda na samom početku spota.

Momci iz Dubioza Kolektiva sviraju na sceni popularnog talent showa, a dok publika u transu vrišti, žiri sastavljen od poznatih lica negoduje i stišće gumbiće za eliminaciju.

"Već godinama sanjamo o tome da sudjelujemo u nekom natjecateljskom talent showu, ali budući da talenta baš i nemamo u izobilju, morali smo napraviti lažnu emisiju ne bi li na taj način ostvarili ovu svoju želju. Međutim, žiri nam ni tamo nije bio naklonjen... Ili kao što pjesma kaže: 'Igrali smo dobro ali zajebo nas sudija'", izjavili su dečki.

Što se s bendom dogodilo u ovom okruženju, jesu li prošli dalje, kakav su nastup pripremili, i kako je žiri reagirao, možete pogledati u novom spotu za pjesmu "Rijaliti".

Rijaliti je naziv novog singla i spota benda Dubioza Kolektiv, u kojem se bend primio teme koja opčinjava narode cijele regije. Nakon Himne generacije te Treba mi zraka, ovo je treći singl s njihovog novog albuma Pjesmice za djecu i odrasle. Za video spot pjesme Rijaliti zaslužan je Toni Huml, redatelj koji je napravio animirani spot i za pjesmu Kažu, koji danas broji više od 28 milijuna pregleda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.