VIDEO Pogledajte gužvu na Bačvicama nekoliko sati prije Ultre

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Dok čekaju početak Ultre, brojni posjetitelji festivala odlučili su potražiti osvježenje na splitskim Bačvicama.

Plaža je puna, traži se mjesto za ručnik više.

 

Vikend posvećen Ultri

Ovaj vikend u Splitu održava se jubilarni 10. Ultra Europe festival, nakon čega će se zabava tri dana preseliti na Brač, Hvar i Vis.

U točno 19 sati u petak, 12. srpnja na splitskom Parku mladeži započet će, kako je najavljeno, dosad najveće izdanje popularnog festivala elektronske glazbe. Splitski dio festivala trajat će do nedjelje, 14. srpnja. Očekuje se da će na Ultru stići oko 150.000 partijanera iz 140 zemalja svijeta, koje će zabavljati 150 DJ-eva, najavili su organizatori festivala.

Posjetitelji u Parku mladeži će moći uživati u nastupima na četiri različite pozornice – velika glavna pozornica, Resistance Stage kapaciteta od 8 do 10 tisuća ljudi, UMF Stage i Oasis. Armin van Buuren, Afrojack, Boris Brejcha, Eric Prydz, Hardwell, Martin Garrix, Timmy Trumpet Alison Wonderland, Axwell, DJ Snake, Sebastian Ingrosso, Black Tiger Sex Machine, Camelphat, Deborah De Luca, DJ Snake, Kasablanca, KSHMR, Slander, Subtronics, Vintage Culture, Vini Vici i W&W su samo neka od brojnih imena elektronske glazbe koja stižu u Split.

Sve o festivalu pratite ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.