WeTransfer unio veliku novost, popravili su ono što je mnogim korisnicima smetalo

Foto: Shutterstock

WeTransfer unio je veliku novost u svoje djelovanje, a o svemu su obavijestili javnost na Instagramu.

Što je WeTransfer?

WeTransfer je web platforma koja omogućuje brzo i lako slanje velikih datoteka, poput fotografija, videozapisa ili dokumenata, drugim ljudima na internetu. Do sada su se datoteke obično spremale na poslužiteljima samo određeno vrijeme (npr. 7 dana) te su se zatim brisale, čime se osiguravalo da se podaci ne čuvaju duže nego što je potrebno.

Međutim, ta se zadnja značajka sada mijenja, a o svemu su obavijestili iz tima WeTransfera na Instagramu. "Nikada u milijun godina nismo mislili da ćemo morati napisati ove riječi. Ni da će stvari doći do ovoga. Ali eto nas. Teškog vas srca moramo obavijestiti: WeTransfer linkovi više neće istjecati. Veza s linkovima koji istječu postala je napeta, a put do ovoga bio je dug i bolan", poručili su u šaljivoj objavi.

"'Možeš li poslati taj link opet? Istekao je.' Riječi su to koje se nadamo da nikada više nećete morati izgovarati. Poslušali smo vas i razumijemo vaše brige. Sada možete zadržati te transfere malo dulje, produžujući datum isteka do 30 dana u WeTransfer mobilnoj aplikaciji. Molimo vas da poštujete našu privatnost tijekom ovog teškog razdoblja. Više ćemo podijeliti kada pronađemo snage", napisali su iz WeTransfer tima.

Objava ima gotovo 35 tisuća lajkova. "Ajme, na trenutak sam pomislila da sam vas izgubila", "Dajte onome tko vodi društvene mreže povišicu", samo su neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.