Chrissy Teigen objavila presladak video svoje Lune, a hejterima poručila ovo

Foto: Instagram

CHRISSY Teigen objavila presladak video svoje Lune, a onima koji se pitaju što je to s malenom objasnila je sve da im ni ne da priliku posramljivati je kao mamu.

Jedna od popularnijih slavnih mama svakako je i Chrissy Teigen čiju malenu Lunu već odavno znamo, a koja redovno objavljuje svoje privatne postove na Instagramu. Prije dva dana objavila je presladak video s Lunom koja pozdravlja svog tatu John Legenda – Nedostaješ nam tata. Jedva čekamo da se vratiš kući“, poručile su svom muškarcu, no iako je poruka privatna Chrissy je itekako svjesna da će se ovaj video gledati diljem svijeta. Svjesna je toga već odavno, a svjesna i da ima mnogo onih koji samo čekaju da je napadnu, jer ne bi bilo prvi put da je trolaju i prozivaju da za masu stvari „Očito nije dobra mama. Ne zna. Radi krvio. I tako dalje.“ 

Da bi preduhitrila ikakve komentare raznih trolova dopisala je uz video: 

„Znam dobro da ima ružičaste ekceme na obrazima, i ako vas zanima - vodimo brigu o tome, ne to nije alergija na gluten, ne to nije moja šminka i to nije od našeg parfema. Ona je samo dijete kao i svako drugo.

Zapamtite to hejteri“

  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.