Mama zakopala dude varalice u vrtu, reakcija njene kćeri je hit

Screenshot: TikTok

TRENUCI poput skidanja pelena ili odbacivanja dude varalice vrlo su važni u životima djece. Kada se pripremate za to, važno je promatrati dijete i odabrati pravi trenutak. Također, nužno je dijete pripremiti za te velike stvari. 

Kada planiramo skinuti dijete iz pelena, kupujemo tute, gaćice, čak i knjige i razgovaramo s djecom. Ako se pokušavamo riješiti dude, možemo se poslužiti knjigama i razgovorom, ali valja spomenuti i dobru vilu. Sve više roditelja koristi ovu metodu i tvrdi da donosi senzacionalne rezultate.

Jedna mama na TikToku je podijelila kako metoda funkcionira. Kada je odlučila da je vrijeme da se njezina kći riješi dude, nije htjela kupovati igračke iako to neki preporučuju. Umjesto toga je pronašla prikladno mjesto u vrtu pa potaknula djevojčicu da zakopa dude u zemlju. Zatim su to mjesto zalile vodom. Sljedećeg jutra djevojčicu je dočekalo iznenađenje. Na mjestu gdje su zakopale dude, "niknuli" su slatkiši.

@erindomin Dummy fairy came today… her reaction is the sweetest ever 🥹🤍 #dummyfairy #dummyfairygift #toddlersoftiktok #mumsoftiktok #toddler #toddlergirl #motherdaughter #fyp #foryoupage #special #foryou #toddlermom ♬ original sound - Erin Domin

Misija je bila uspješna. Djevojčica se riješila dude bez suza i loših emocija. Video je skupio 8.5 milijuna pregleda i nekoliko tisuća komentara. Ljudi su oduševljeni ne samo reakcijom curice već i učinkovitošću i jednostavnošću prikazane metode pa su odlučili isprobati trik i sa svojom djecom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.