Savjetnica: Ako se muškarac ponaša ovako, voli vas i poštuje

Foto: Pexels

Ljubav ponekad može biti komplicirana. Dekodiranje nečijih osjećaja, osobito muškarčevih, može se činiti kao dešifriranje složenog koda. No, obiteljska i bračna savjetnica Tina Fey kaže da muškarci nisu tako zagonetni kao što se možda čine. "Kada se doista sviđate muškarcu, pokazat će određena suptilna ponašanja koja govore više od riječi", rekla je za Hack Spirit. Takva ponašanja nisu uvijek očita, ali kada ih uočimo, prilično su jasni pokazatelji da smo mu prirasli srcu.

1. Aktivno sluša

Jedan od najsnažnijih znakova privlačnosti je slušanje. "Ne radi se uvijek o veličanstvenim gestama ili romantičnim riječima. Ponekad je to tako jednostavno poput istinskog slušanja", navodi Fey. Objašnjava da će muškarac pokazati iskreno zanimanje za naše misli, osjećaje i iskustva.

"Postavljat će pitanja, pamtiti detalje i aktivno sudjelovati u razgovorima. Takvo ponašanje pokazuje da cijeni vašu perspektivu i da vas želi bolje razumjeti", dodaje savjetnica.

2. Poštuje vaše granice

"Jedan od najvažnijih, ali često zanemarenih, znakova ozbiljne privlačnosti jest poštivanje osobnih granica. Ako muškarac poštuje vaš prostor, cijeni vaše mišljenje i ne prisiljava vas na bilo što vam nije ugodno, to je dobar pokazatelj da ga ozbiljno privlačite", naglašava Fey.

To poštivanje granica ne odnosi se samo na fizički prostor. Radi se također o emocionalnim granicama. Dakle, on razumije da imamo svoj život, interese i potrebe izvan veze.

3. Trudi se kvalitetno provoditi vrijeme s vama

Kvalitetno vrijeme je više od zajedničkog druženja. Radi se o prisutnosti, angažiranosti i istinskom uživanju u međusobnom društvu.

"Muškarac koji vas zaista voli, htjet će stvarati zajednička iskustva i uspomene s vama. Potrudit će se provesti kvalitetno vrijeme s vama. To može biti planiranje posebnog spoja ili jednostavna odluka da će ostati duže s vama i uživati u vašem društvu", zaključila je savjetnica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.