Ljudi kažu da je ovo najgori pokušaj otkrivanja spola djeteta: "Nemam riječi"

Screenshot: TikTok

TRUDNOĆA je za mnoge parove najsretnije razdoblje te ga žele proslaviti sa svojom obitelji i prijateljima pa organiziraju zabave otkrivanja spola nerođenog djeteta. Međutim, jedan par užasnuo je mnoge svojom idejom.

Kirra Mahaley i njezin partner odlučili su boksanjem otkriti bližnjima čekaju li djevojčicu ili dječaka. Kirra je na ruke navukla jastučiće u kojima je bio skriven prah ružičaste boje koji otkriva da čekaju djevojčicu. Njezin partner navukao je boksačke rukavice i snažno udarao svoju partnericu kako bi u zrak poletio prah i otkrio kojeg je spola njihovo nerođeno dijete.

Nakon nekoliko pokušaja, partner je uspio u svom naumu, ali Kirra se s povećim trudničkim trbuščićem jedva zadržala na nogama.

@kirramahaley_ Baby girl coming soon 🥹🥹 ( i couldnt do the pads right his punches areeee harddddd) im so excited #foryou #baby #genderreveal#fyp #girl#pregnant ♬ sonido original - elia2005

"Stiže djevojčica, tako sam uzbuđena", napisala je uz video za koji je TikTok izdao upozorenje.

"Sudjelovanje u ovoj aktivnosti može rezultirati samoozljeđivanjem ili ozljeđivanjem drugih", stoji u upozorenju videa koji je mnoge šokirao.

"Nemam riječi", "Čija je ovo bila ideja", "Kad smo mislili da smo sve vidjeli, evo vas", neki su od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.