Žena došla posjetiti prijateljicu nakon porođaja. Njezina reakcija će vas raznježiti

Screenshot: TikTok

KAZMIRA Davis na TikToku je podijelila dirljiv videozapis snimljen u bolnici nakon što je rodila dijete. Snimila je susret sa svojom najboljom prijateljicom Hope koja ju je došla posjetiti i prvi put vidjela njezinog sina. 

Hope je već na samom ulazu u bolničku sobu počela plakati i nije prestala tijekom cijelog trajanja videozapisa. No, ona nije bila jedina koju je ovaj trenutak rasplakao. I Kazmira je plakala kada je vidjela svoju prijateljicu. Hope je Kazmiri rekla da je jako ponosna na nju, a potom pogledala malenog dječaka kojeg je jedva dočekala upoznati. 

U svega nekoliko dana ovaj dirljivi video pogledan je više od deset milijuna puta na popularnoj platformi. U komentarima su se javile mnoge žene koje su istaknule kako se nadaju da će i one doživjeti ovakav trenutak sa svojom najboljom prijateljicom ili prijateljem. 

@kazmiradavies Find yourself a friend that loves you this much — sister energy✨🥹 @hope #newborn #newbornbaby #hospitalbirth #positivebirth #newbornbaby ♬ September - slowed + reverb - Wallerstedt
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.