Dijete se vezalo gurtnom za rukohvat u tramvaju. ZET-ovac: Što da sam naglo zakočio?

Foto: Patrik Macek/PIXSELL, Facebook/Treskom po Zagrebu

VOZAČ zagrebačkog tramvaja, koji stoji iza Facebook stranice Treskom po Zagrebu, objavio je snimku djeteta koje su roditelji gurtnom vezali za rukohvat u vozilu.

"Ovo je van svake pameti. Ljudska glupost me još jednom iznenadila", napisao je uz snimku.

Kaže da se nagledao svega, ali u ovo mu je bilo teško povjerovati.

"Putnici koji nisu imali prilike svjedočiti naglom kočenju tramvaja ili naletu na drugo vozilo, ne znaju kakve sve sile djeluju na njih. Nisu bez razloga unutar vozila postavljena upozorenja 'držite se za držače'. I onda krenete kući i vidite da ste vozili dijete čiji su roditelji dozvolili da se veže gurtnom: jedan kraj za rukohvat, a drugi kraj za vlastiti vrat. Naglo kočenje i udarac u drugo vozilo... Kakve bi bile posljedice?", dodao je.

Ovo je van svake pameti 😱 Nagledao sam se svega u tramvaju i mislio da me više ništa ne može šokirati. Bilo je tu svega: vršenja nužde, krvavih glava, prijetnji oružjem, svađa i fizičkih obračuna... Ali, ljudska glupost me još jednom iznenadila. Putnici koji nisu imali prilike svjedočiti naglom kočenju tramvaja ili naletu na drugo vozilo ne znaju kakve sve sile djeluju na njih. Nisu bez veze unutar vozila stavljena upozorenja "držite se za držače". I onda kreneš doma i vidiš da si vozio dijete kojem su roditelji dozvolili da se veže gurtnom: jedan kraj za rukohvat, a drugi kraj za vlastiti vrat. Naglo kočenje i udarac u drugo vozilo...kakve bi bile posljedice?

Objavljuje Treskom po Zagrebu u Četvrtak, 16. svibnja 2024.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.