"Fantastičan": Ovaj tepih iz Sinsaya se prodaje kao lud

Foto: sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVI znamo koliko mali detalji mogu promijeniti izgled prostora, a novi tepih iz Sinsaya upravo je to što vam treba da osvježite svoj dom.

Ovaj tepih dodaje stil i udobnost svakom kutku, a cijena od samo 9.99 eura čini ga dostupnim svima.

Tepih, 9.99 eura

Zalihe brzo nestaju

Tepih ima dimenzije 60 cm x 90 cm, što ga čini savršenim za dnevne boravke, spavaće sobe ili čak hodnike. Iako je novi u ponudi, zalihe se brzo smanjuju, što pokazuje koliko je popularan. Na webu je već rasprodan, ali još uvijek ga možete pronaći u nekim trgovinama.

Kupci su oduševljeni ovim tepihom, a to se vidi iz recenzija i visoke ocjene od 4.6 zvjezdica. Jedan kupac piše: "Lijep dizajn, lijepe boje, koristan komad." Drugi jednostavno kaže: "Fantastičan!" Treći dodaje: "Odličan tepih, dovoljno debeo, stvarno se isplati za te novce".

Ako tražite nešto što će vašem prostoru dati karakter, ne propustite priliku da nabavite ovaj tepih. Budući da je potražnja velika, požurite jer zalihe brzo nestaju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.