Motorola predstavila novi telefon po cijeni od 500 eura

Foto: motorola.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MOTOROLA je prošle godine na sajmu CES (Consumer Electronics Show) u Las Vegasu prvi put predstavila svoj ThinkPhone, telefon namijenjen poslovnim korisnicima. Sada je tvrtka predstavila njegovog nasljednika - ThinkPhone 25. 

Motorola ThinkPhone 25 idealan je za poslovne korisnike zahvaljujući ThinkShield sigurnosti i Smart Connect funkcionalnosti koja omogućuje lako povezivanje s računalima i tabletima. Ova kombinacija olakšava dijeljenje datoteka i sinkronizaciju obavijesti, dok integracija s Microsoft Teamsom i Windowsom 365 omogućuje jednostavnu komunikaciju i pristup poslovnim aplikacijama s bilo koje lokacije​.

Telefon dolazi u samo jednoj boji - Carbon Black, s poleđinom od aramidnih vlakana, plastičnim okvirom te IP-68 i MIL-STD 810H certifikatom. IP-68 certifikat jamči otpornost na vodu i prašinu, dok MIL-STD 810H potvrđuje da je uređaj testiran za izdržljivost u ekstremnim uvjetima.

Nešto manji ekran od prošlogodišnjeg modela

Za razliku od prošlogodišnjeg modela, koji je imao 6.6-inčni zaslon, ThinkPhone 25 dolazi s nešto manjim, 6.36-inčnim OLED zaslonom, koji pruža oštar prikaz uz brzinu osvježavanja od 120 Hz. Osim toga, novi model koristi Gorilla Glass 7i za zaštitu zaslona.

Na poleđini se nalaze tri kamere, uključujući glavnu kameru od 50 MP s tehnologijom za stabilizaciju slike, što omogućuje jasnije fotografije. Tu su i telefoto kamera od 10 MP s 3x optičkim zoomom za snimanje udaljenih objekata te ultraširoka kamera od 13 MP za šire kadrove. Na prednjoj strani nalazi se selfie kamera od 32 MP.

Pet godina ažuriranja Android OS-a i sigurnosnih zakrpa

Baterija ima kapacitet od 4310 mAh i podržava brzo punjenje od 68 W putem kabela te 15 W bežično punjenje. Tvrtka obećava pet godina ažuriranja Android OS-a i sigurnosnih zakrpa, sve do 2029. godine. Ovaj poslovno orijentirani telefon nudi i zaštitu od zlonamjernog softvera i phishinga, kao i dodatnu sigurnost za Wi-Fi mreže.

Ostale značajke ThinkPhonea 25 uključuju senzor otiska prsta ugrađen u zaslon i priloženi brzi punjač od 68 W. Uređaj koristi Dimensity 7300 čipset, uz 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije, što osigurava glatke performanse. Prema pisanju GSMArene, očekuje se da će telefon biti dostupan u prodaji od studenog, po cijeni od 499 eura.

Možete ga vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.