Nove Nike tenisice privukle su pažnju, ljudi pišu: "Baš su u trendu"

Foto: Nike/atmos-tokyo.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NIKE ima novi model svojih tenisica Air Rift, koje izgledom podsjećaju na baletne papučice.

Model Nike Air Rift prvi je put predstavljen 1996. godine, a inspiriran je trkačima iz Kenije i njihovim bosonogim stilom trčanja.

Ove tenisice poznate su po svom jedinstvenom dizajnu s prepoznatljivim takozvanim "tabi" prstom, koji razdvaja palac od ostalih prstiju, što podsjeća na tradicionalne japanske cipele. Ovaj dizajn omogućuje veću fleksibilnost stopala i daje osjećaj prirodnog, bosonogog kretanja.

S vremenom je Nike izdao različite varijante ovog modela, uključujući raznolike boje i materijale, što je pridonijelo njegovoj popularnosti, osobito među ljubiteljima obuće koji cijene inovativan i nekonvencionalan dizajn.

Nježno ružičaste boje

Jedan od takvih je novi model u nježnoj ružičastoj boji, upotpunjen satenskim vrpcama koje se omotavaju oko gležnjeva. Tenisice su izrađene od sintetičke prozračne mreže i neoprena te imaju lagani Phylon međupotplat i čvrsti gumeni potplat.

"Super su"

"Super su, pogotovo sada kad se baletne papučice vraćaju u modu, baš su u trendu!", "Ok, znači kopija Salomona", "Trebaju mi", "Maison Margiela duplić", "Zašto imaju tabi detalj?", "Što je to?", "Tako su lijepe", "Zašto?", "Slatke su", "Zašto sam opsjednuta?", "Kao balerina, odobravam ove tenisice", "Ballet core je dosegao vrhunac popularnosti", neki su od komentara na ovaj Nike novitet na Instagramu.

Još uvijek nisu poznati cijena ni točan datum lansiranja na europskom tržištu. No prema pisanju stranih medija, tenisice su već dostupne u Japanu, a nakon toga slijedi lansiranje u Americi te vjerojatno i šire.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.