Huaweijev mobitel koji je zasjenio iPhone 16 možda će biti globalno dostupan

Foto: X (Twitter)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAD je Huawei najavio Mate XT Ultimate, jedinstveni trostruki preklopni telefon, iznijeli su planove za lansiranje u Kini, ali nisu spominjali globalno lansiranje. Činilo se da će ovo biti još jedan mobitel koji neće biti dostupan izvan granica Kine. No, tvrtka je navodno sugerirala globalno lansiranje ovog mobitela.

"Ovo je prava inovacija"

Naime, na svojem globalnom X (Twitter) profilu Huawei Mobile je objavio fotografije novog trostrukog uređaja. Činjenica da je mobitel predstavljen na globalnom profilu tvrtke sugerira da nas očekuje i globalno lansiranje novog mobitela.

Uz navedeno, Huawei je objavio i kratki video na YouTubeu u kojemu predstavlja Mate XT Ultimate, iako se ni u videu ne spominju zemlje u kojima će mobitel biti dostupan za kupnju. Napisali su tek: "Stigao je prvi trostruko preklopivi telefon na svijetu."

"Odličan rad", "Moj sljedeći mobitel", "Ovo je prava inovacija", "Legende ste", "Zamijenio bih svoj iPhone ovim mobitelom", "Bit će svjetski hit", "Molim vas, lansirajte ga globalno", "Kod vas se događaju prave inovacije", "Najbolji ste na svijetu", "Huawei je najbolji", glase komentari na objave. 

S obzirom na objave na globalnim kanalima, ne bi bilo iznenađujuće da novi mobitel bude globalno dostupan. Koliko je ovo očekivanje realno, tek ćemo doznati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.