iPhone 16 Pro navodno dolazi s nevjerojatnom novom kamerom

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

APPLE se sprema za novi događaj na kojem će predstaviti najnovije iPhone modele, uključujući iPhone 16 i iPhone 16 Pro. Ovi modeli, prema glasinama, donose velike nadogradnje kamere. 

Novi gumb za snimanje

Na iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max, čini se da dolazi novi gumb za snimanje. Ovaj gumb olakšava upravljanje kamerom, omogućujući bolju kontrolu nad funkcijama poput povećanja, smanjivanja i fokusiranja.

Poboljšani noćni način rada

Na iPhone 16 Pro modelima novi dizajn stražnje kamere navodno poboljšava noćni način rada. Ovaj dizajn, u kombinaciji sa Sonyjevim CMOS senzorom, omogućava bolje prikupljanje svjetla i širi dinamički raspon, što znači bolje fotografije u slabije osvijetljenim uvjetima, piše Mashable.

Novi ultraširoki senzor

Ultraširoka kamera na iPhoneu 16 Pro i iPhone 16 Pro Max, prema nekim izvorima, bit će unaprijeđena na 48 megapiksela, umjesto dosadašnjih 12 MP na iPhoneu 15 Pro. Ova nadogradnja omogućit će bolje prikupljanje svjetla i poboljšanu oštrinu, osobito u slabije osvijetljenim okruženjima, rješavajući probleme s jasnoćom i oštrinom koje su imale prethodne kamere.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.