Nakon videa, haljina koju je nosila Kate Middleton planula u rekordnom roku

Foto/Screenshot: Instagram/veronicabeard.com/veja.com/hm.com/nextdirect.com/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KATE MIDDLETON je početkom ovoga tjedna emotivnim videom na Instagramu podijelila vijest da je završila tretmane kemoterapije

 

U snimci koju je objavila pojavljuje se čitava obitelj. Video je nastao u Norfolku, gdje su proveli dio ljeta. U trominutnom videu Kate se igra s princem Georgeom, princezom Charlotte i princem Louisom. U jednom trenutku se vidi i kako leži zagrljena s princem Williamom na deki.

Mnogima je za oko zapela haljina koju je Kate nosila

Dok je neke oduševila reakcija devetogodišnje Charlotte na poljubac Williama i Kate u videu, mnogima je za oko zapela haljina koju je Kate nosila. Riječ je o plavo-bijeloj boho haljini američke dizajnerice Veronice Beard, koju je Kate iskombinirala s Veja Esplar tenisicama, čiji je dugogodišnji fan

Haljina, Veronica Beard, cijena na sniženju je 349 eura (rasprodana je)
Tenisice, Veja, 130 eura

Našli smo slične

Ova haljina rasprodala se u vrlo kratkom roku nakon objave videa. Redovna cijena bila je 698 eura, a na sniženju se mogla kupiti za 349 eura. Ako vam se svidjela haljina koju je Kate nosila, pronašli smo slične alternative. Možete ih vidjeti ispod. 

Haljina, H&M, 34.99 eura
Haljina, Zalando, 79.95 eura
Haljina, Next, 197 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.